Vacature: Werkvoorbereider Projecten– Rotterdam

Wie zijn wij
Mag ik je even voorstellen. Wij zijn Meerbouw Rotterdam,  een jong en ambitieus bedrijf dat werkzaam is op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Onze organisatie heeft een heldere visie op de toekomst. Dat is waarom we werken vanuit onze expertteams Vastgoed, Projecten, Transformatie, Duurzaam en Planmatig/NEN. Meerbouw Rotterdam kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. Wij staan voor duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door als team te werken met een Rotterdamse nuchterheid waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheid in de projecten en persoonlijke groei centraal staan.

Wat zoeken wij?
Door onze groei zijn wij per direct op zoek naar een

Werkvoorbereider Projecten

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een leuk en enthousiast team waarbij je leiding geeft aan een bouwteam op één of meerdere projecten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het behalen van de planning. Jij bent degene die uitstekend kan organiseren en die als geen ander weet hoe hij enerzijds het bouwteam aan de slag houdt en anderzijds de projectleider Projecten informeert over de gang van zaken.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Uitrekenen van hoeveelheden
  • Het controleren/coördineren van tekeningen
  • Bestellen en afroepen materialen
  • Inkoopvoorbereiding
  • Details uittekenen
  • Planning maken en bijhouden

Wat verwachten wij van jou
Je bent degene die accuraat te werk gaat, een ijzeren discipline heeft en plezier heeft om op de juiste wijze in te kopen zodat je offertes kloppen. Je bent fulltime beschikbaar en bent een kei in organiseren en plannen. De juiste kandidaat kenmerkt zich door een jaar of vijf ervaring op MBO/HBO niveau, een dosis enthousiasme en de zin om met elkaar te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget gerealiseerd worden. Hard werken waarbij stressbestendigheid een waardevolle eigenschap is en op z’n tijd een goede grap kenmerken onze bedrijfscultuur.

Wij kun je van ons verwachten
Meerbouw Rotterdam B.V. biedt een vriendelijke, enthousiaste en informele werksfeer met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Vind je plezier in het werk belangrijk en wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat resultaatgericht te werk gaat? Dan ontvangen wij jouw motivatie inclusief curriculum vitae graag op hr@meerbouwrotterdam.nl ter attentie van Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck. Meer informatie over Meerbouw Rotterdam B.V. kun je terugvinden op www.meerbouwrotterdam.nl.

Meer informatie
Wil je aanvullende informatie bekijk onze website of neem contact op met Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck op telefoonnummer 0104157681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.