Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Meerbouw bewijst dat groei en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hand in hand kunnen gaan. Een van de fundamenten van de organisatie is respect voor mens en milieu.

SROI

Meerbouw deelt de zorg voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, door inzetten van de klusbus en begeleiden van deze medewerkers geven wij invulling aan deze vraag,

Bij Meerbouw is iedere stageperiode weer plaats van ca. 10 stagiaires van MBO 1 niveau tot HBO niveau en zijn wij erkend leerbedrijf voor de disciplines timmeren, stukadoren, schilderen, administratie en bouwkundigen.

Afvalverwerking

Het scheiden van afval is een speerpunt van de organisatie. Vanzelfsprekend wordt papier, hout- en bouw- en -sloopafval separaat aangeboden. De partner hergebruikt hierin meer dan 98% van het opgehaalde materiaal.

Veiligheid

De organisatie beschikt over een VCA** certificaat.

Met een VCA certificaat wordt aangetoond dat Meerbouw Rotterdam B.V. op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hiermee wordt voorkomen dat er diverse acties moeten worden ondernomen ter waarborg van de veiligheid, gezondheid en milieu, aangezien dit allemaal al van tevoren is geregeld.