Verbouw en renovatie

Traditioneel specialist
Contact opnemenMeer informatie

Integraal aannemer 

De waarde van vastgoed wordt mede bepaald door de staat waarin het verkeert. Een goed onderhouden pand is nu eenmaal meer waard. Daarvoor is het onvermijdelijk om van tijd tot tijd onderhoud te laten plegen. Meerbouw Rotterdam is daarin van oudsher jouw traditioneel specialist. Renovatie, restauratie, groot of klein onderhoud, wij regelen en verzorgen het voor je. Zo werken wij bij voorkeur in een bouwteam. Daarin wegen we samen de risico’s af en zorgen we voor behoud of zo mogelijk een toename van de waarde van jouw vastgoed.

Voor aanbestedingen met bestek en tekeningen, maar ook voor Design & Build uitvragen zijn we graag jouw partner. Wij beschikken over alle expertise. Onze teams, met voor jou altijd één vast aanspreekpunt die wordt ondersteund vanuit onze directie, zijn als specialisten op dit gebied opgeleid. 

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd in onder andere VCA**, Savantis en Fundeon

}

24/7 service

24 uur, 7 dagen per week beschikbaar voor noodgevallen

Maatschappelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met respect voor mens en milieu

i

Digitaal

Wij werken met digitale werkbonnen; beter voor het milieu en veel goedkoper!

Geen uitdaging is ons te gek

Bij Meerbouw Rotterdam zijn we vooral pragmatisch. We maken geen show. Wij bieden je concrete oplossingen om het resultaat te bereiken zoals jij die beoogt. Geen uitdaging is ons te gek.

Als specialist in veelzijdigheid is elke opdracht voor ons een uitdaging om te excelleren in onze dienstverlening. Wij werken altijd met vaste teams waarbij jij steeds één vast aanspreekpunt hebt. Dat maakt de communicatie wel zo gemakkelijk. We kunnen daardoor sneller schakelen om eventuele uitdagingen aan te pakken.

Koffie of thee?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!