Transformatie

Integraal ontwikkelend aannemer
Contact opnemenMeer informatie

Transformeren 

De binnenstedelijke woningbouwopgave vraagt om nieuwe invullingen van bestaande gebouwen. Onze ervaring als integrale ontwikkelaar voor dit type projecten helpt jou om binnen het budget en een vooraf gesteld afwerkniveau projecten te realiseren. Onder de noemer ‘waarde creëren voor en met onze opdrachtgevers’ hebben wij inmiddels de nodige ervaringen opgedaan. Zo hebben wij diverse scholen, kantoorgebouwen en pakhuizen  getransformeerd tot appartementen en luxe lofts.

Wij hanteren altijd een integrale aanpak, dankzij onze kennis en kunde. Dat wil zeggen, dat we vanaf het begin samen met alle betrokken partijen het werk voorbereiden, begeleiden en zorgen voor de uitvoering. Zo krijg je als opdrachtgever een top resultaat. Dat is Meer dan Bouw.

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd in onder andere VCA**, Savantis en Fundeon

}

24/7 service

24 uur, 7 dagen per week beschikbaar voor noodgevallen

Maatschappelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met respect voor mens en milieu

i

Digitaal

Wij werken met digitale werkbonnen; beter voor het milieu en veel goedkoper!

Geen uitdaging is ons te gek

Bij Meerbouw Rotterdam zijn we vooral pragmatisch. We maken geen show. Wij bieden je concrete oplossingen om het resultaat te bereiken zoals jij die beoogt. Geen uitdaging is ons te gek.

Als specialist in veelzijdigheid is elke opdracht voor ons een uitdaging om te excelleren in onze dienstverlening. Wij werken altijd met vaste teams waarbij jij steeds één vast aanspreekpunt hebt. Dat maakt de communicatie wel zo gemakkelijk. We kunnen daardoor sneller schakelen om eventuele uitdagingen aan te pakken.

Koffie of thee?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!