Walden aan de Waldeck

Aan de Waldeck Pyrmontkade in de Den Haag ondergaat een oud kantoorpand een transformatie naar een woon-/ logies bestemming. Hier realiseren wij op een postzegellocatie in opdracht van Re-born 30 luxe short-stay appartementen, een fitnessruimte, een kantoorruimte en een duurzame parkeermobiliteit.

Het huidige kantoorpand is allereerst gestript tot de constructie waarbij de bovenste verdieping is gesloopt. Na de sloop zijn er twee nieuwe verdiepingen gerealiseerd met een staalconstructie in combinatie met HSB elementen.

Na een lange periode van bouwen zijn we in oktober begonnen met de eerste deelopleveringen. Wij leveren het gebouw op in verschillende fasen, de appartementen worden per verdieping klaargemaakt zodat de interieurpartij van de toekomstige huurder alvast aan de slag kan met de inrichting.

De appartementen worden compleet gemeubileerd (inclusief accessoires, verlichting, gordijnen tot aan de kunst aan de muur) opgeleverd aan de huurder. Ondertussen zijn wij dan druk bezig met de afwerking van de algemene ruimte en het afronden van de werkzaamheden aan de gevel.

De microbetonnen gevelrasters zijn nagenoeg allemaal gemonteerd en de invulling van de vakken met een speciaal op maat gemaakte gevelpanelen in een unieke korten-coating is aangebracht. Normaal gesproken is dat niet bijzonder maar, op deze locatie is het een gevecht met de wind. Dit omdat we de steiger maar beperkt kunnen verankeren aan de 7 verdiepingen hoge achterliggende constructie.

De kraan die we in de liftschacht hebben gemonteerd wordt na een dik half jaar gedemonteerd zodat deze plaats kan maken voor de nieuwe personenlift. Begin van het nieuwe jaar gaan we bouwkundig opleveren.