F.A. Sesselersingel, Valkenburg

Bij de F.A. Sesselersingel te Valkenburg verzorgden wij de volledige realisatie van een energiezuinig woonhuis. Als hoofdaannemer van dit project waren wij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden van funderingswerkzaamheden tot oplevering. Intussen is de woning opgeleverd aan de eigenaren.

Dit huis is ontworpen met als doel de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Hierbij zijn de nieuwste technieken voor diverse installaties toegepast. De energiezuinigste isolatie opties zijn toegepast.

Hierdoor zal men in de toekomst minimum energieverbruik hebben. Ook bij de buitengevelkozijnen zijn de modernste technieken toegepast.
Wat dit huis bijzonder maakt is dat er geen enkele steen is gebruikt tijdens de bouw. De basis van het huis is een houtskelet afgewerkt met stucwerk. Voor het wooncomfort en de uitstraling van het huis is een nokhoge vliesgevel geplaatst met drie dubbel glas en twee schuifpuien. Aan de oostzijde van het huis komt er dus voldoende licht naar binnen. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en creëert een rustgevende sfeer voor de bewoners.