Over ons

Wij werken met hart en ziel, dat zie je, dat voel je.
Contact opnemenMeer over ons

Meerbouw Rotterdam 

In 2004 werd Meerbouw Rotterdam opgericht. Door de jaren zijn we als specialist in veelzijdigheid gegroeid naar ruim 100 arbeidskrachten, deels vast en deels flexibel.

Met al onze medewerkers samen vormen we een hecht team. Ambitieus en vooral groos op het werk dat we elke dag weer verrichten. Het is onze gezamenlijke ambitie om keer op keer de verwachtingen van onze opdrachtgever te overtreffen. Wij zijn Meer dan Bouw.

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd in onder andere VCA** en Savantis en werken we samen met Volandis.

}

24/7 service

24 uur, 7 dagen per week beschikbaar voor noodgevallen.

Maatschappelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met respect voor mens en milieu.

i

Digitaal

Wij werken met digitale werkbonnen; beter voor het milieu en veel goedkoper!

Geen uitdaging is ons te gek

Bij Meerbouw Rotterdam zijn we vooral pragmatisch. We maken geen show. Wij bieden je concrete oplossingen om het resultaat te bereiken zoals jij die beoogt. Geen uitdaging is ons te gek.

Als specialist in veelzijdigheid is elke opdracht voor ons een uitdaging om te excelleren in onze dienstverlening. Wij werken altijd met vaste teams waarbij jij steeds één vast aanspreekpunt hebt. Dat maakt de communicatie wel zo gemakkelijk. We kunnen daardoor sneller schakelen om eventuele uitdagingen aan te pakken.

Koffie of thee?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Een betrokken partij

Bij nieuwbouw- of transformatieprojecten zijn we graag direct betrokken vanaf het ontwerp. Bij planmatig onderhoud denken we mee met mogelijke alternatieven. Daarnaast zijn we gericht op innovaties en werken we vooral samen met de opdrachtgever en bouwpartners. Een integrale werkwijze, die waarde creëert voor jou als opdrachtgever.

Tot slot vinden wij open en concrete communicatie vooraf erg belangrijk. Voordat we van start gaan vertellen wij niet alleen wat we gaan doen, wanneer we dat gaan doen en hoe we dat gaan doen, we laten het je zelfs zien. Zo krijgen jij, noch andere betrokkenen onaangename verrassingen.

Wij zijn niet voor niets Meer dan Bouw.

Certificeringen

Door middel van certificering wordt getracht de huidige kwaliteit van de prestaties te waarborgen, maar daarnaast ook om de prestaties te verbeteren. Door deze certificeringen worden de risico’s goed in kaart gebracht, waardoor ze tevens zoveel als mogelijk beheersbaar worden gemaakt. Dit geldt ook voor de regelgeving op bijvoorbeeld het gebied van veiligheid.

N

VCA**

Certificaat Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken voor Gezondheid. Klik hier voor meer informatie over VCA.

N

Savantis

Savantis is de schakel tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs. Sinds 2014 middels deze certificering ook voor de afbouw binnen Meerbouw Rotterdam B.V. een erkende leerweg gerealiseerd. op de website van Savantis vindt u meer informatie.

N

Volandis

Volandis is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Volandis vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Meerbouw Rotterdam B.V. is al sinds 2005 erkend leerbedrijf. Ga hier naar de website van Volandis.

N

SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economische/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ook voor de financieel / administratief student wordt er bij Meerbouw Rotterdam B.V. de ruimte geboden om stage te lopen. Meer informatie over dit register van erkende leerbedrijf is hier te vinden.