Verduurzaming verlichting van Woonstad Rotterdam

In 2016 hebben zowel Meerbouw Rotterdam als Beers Elektrotechniek een aanbesteding gewonnen voor het vervangen van totaal circa 48.000 LED armaturen. Team Meerbouw Rotterdam heeft in samenwerking met de klusbus van het Leger des Heils inmiddels circa 24.000 armaturen vervangen. Beers Elektrotechniek heeft met haar team de andere circa 24.000 armaturen vervangen. De projectleider Hasan Dural van Woonstad Rotterdam heeft het traject vanaf circa 2019 begeleid en is tevreden over de samenwerking met Meerbouw Rotterdam en Beers Elektrotechniek.

Weetjes:
De energienota van de uitgevoerde complexen is aanzienlijk gedaald, zelfs zodanig dat Eneco contact met Woonstad Rotterdam heeft opgenomen om te vragen of er iets mis was met de aansluiting. Het voordeel voor Woonstad Rotterdam is dat wij niet alleen de armaturen vervangen maar tevens 10 jaar garantie geven op de armaturen inclusief de LED verlichting. “Dit scheelt Woonstad
Rotterdam een aanzienlijk bedrag per jaar”. De leverancier Lightronics levert zodanig goede kwaliteit dat het aantal storingen ten opzichte van het verleden aanzienlijk gedaald is. Ook maatwerk is door ons uitgevoerd. Op de foto ziet u de omgeving van de Charloisse Kerksingel waar de karakteristieke armaturen vervangen zijn voor gelijkwaardige LED armaturen.

Terug naar overzicht