Leerlingen van De Vuurvogel blij met hun gerenoveerde energieneutrale school

Afgelopen vrijdag bleek bij bezoek aan de Openbare Daltonschool de Vuurvogel in Spijkenisse dat de leerlingen heel erg blij zijn met de renovatie van de school die in slechts 7 weken tijd (in de zomervakantie) is gerealiseerd.

Uit handen van de enorm bevlogen schooldirecteur Arnold Eijgelsheim ontvingen wij een prachtig bedankboekje van de leerlingen waarin zij zelf op creatieve wijze aangeven om welke reden zij blij zijn met de renovatie. De dankbaarheid die de kinderen teruggeven zorgen er mede voor dat wij ons hard maken om in de toekomst nog veel meer scholen energieneutraal te renoveren want alle kinderen, de jeugd is tenslotte de toekomst verdienen een optimaal verblijfsklimaat.


Bekijk hier het hele bedankboekje dat de leerlingen maakten

Een prestatie binnen een zomervakantie

In slechts 7 weken tijd is er door alle partijen in een ultieme samenwerking vrijwel een compleet nieuwe school gerealiseerd met een optimaal verblijfsklimaat voor de leerlingen.  Door in 3 fasen te werken is het gelukt om tijdens de zomervakantie dit te realiseren met elkaar. Op die manier hebben zowel de leerkachten als de leerlingen zo min mogelijk hinder ondervonden van de werkzaamheden.

Zie hier het gehele project: De Vuurvogel

Terug naar overzicht