De Leister Igge is winnaar van de Gouden Kikker 2019

Heel trots delen wij graag met u dat wij met het meest duurzame project van Nederland in 2019, de gasloze Nul op de Meter renovatie van basisschool De Leister Igge, de winnaar zijn geworden van de Gouden Kikker!

TROTS op het team, TROTS op deze prestatie, TROTS op de beloning van onze inzet en zeker ook TROTS op de groei van Meerbouw Rotterdam de afgelopen jaren naar een volwaardig partner in onderhoud, zowel voor de grote Projecten als voor NPO!

Het team Grenovation, met als initiator en risicodrager Meerbouw Rotterdam BV en consortiumleden LIAG architecten en DAIV installatietechniek, heeft dit concept bedacht, uitgewerkt en in 7 weken uitgevoerd! 

Denkend in TCO tot op detailniveau per onderdeel en vanuit onze duurzame visie is dit opschaalbare concept tot stand gekomen. Niet alleen voor scholen, maar zeker ook voor de bestaande vastgoedvoorraad kunnen wij als volwaardig partner voor u van toegevoegde waarde zijn ook als het gaat om verduurzamen en het verlagen van onderhoudskosten. 

Indien u meer wilt weten over het meest duurzame project van Nederland of als wij u van dienst kunnen zijn bij toekomstige projecten neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Terug naar overzicht