Financieel Administratief medewerker  Rotterdam

 

Wie zijn wij
Mag ik je even voorstellen. Wij zijn Meerbouw Rotterdam,  een jong en ambitieus bedrijf dat werkzaam is op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Onze organisatie heeft een heldere visie op de toekomst. Dat is waarom we werken vanuit onze expertteams Vastgoed, Projecten, Transformatie, Duurzaam en Planmatig/NEN. Meerbouw Rotterdam kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. Wij staan voor duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door als team te werken met een Rotterdamse nuchterheid waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheid in de projecten en persoonlijke groei centraal staan.

Wat zoeken wij?
Door onze groei zijn wij per direct op zoek naar een
Financieel Administratief medewerker

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een leuk en enthousiast team waarbij je verantwoordelijk bent voor de financiële administratie. Aan de ene kant houd je je bezig met de dagelijkse administratie en ondersteun je het financiële team van Meerbouw, maar aan de andere kant controleer je de financiën en lever je rapportages aan jouw leidinggevende. Je weet precies wat er speelt op de grootboekrekeningen waar jij verantwoordelijk voor bent.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Voeren van accurate financiële administratie.
  • Opstellen en inzichtelijk maken van financiële verslaglegging volgens opgesteld beleid.
  • Verwerken van nota’s, algemene kosten en het controleren van facturen en bonnen van de inkoop en verkoop.
  • Bewaken van betalingen en retourontvangsten en versturen van aanmaningen.
  • Opstellen van rapporten over de financiële status.
  • Aanpassen en verwerken van relatiegegevens.
  • Debiteuren- en crediteuren beheer.

Wat verwachten wij van jou
Je bent degene die accuraat te werk gaat, een ijzeren discipline heeft en zowel target als planmatig te werk gaat. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar, integer en beheers je over goede communicatieve en – sociale vaardigheden. De juiste kandidaat kenmerkt zich door 3 tot 5 jaar ervaring op MBO/HBO niveau, een dosis enthousiasme en de zin om met elkaar te zorgen dat de financiële administratie op efficiënte wijze op orde blijft. Hard werken waarbij stressbestendigheid een waardevolle eigenschap is en op z’n tijd een goede grap kenmerken onze bedrijfscultuur.

Wij kun je van ons verwachten
Meerbouw Rotterdam B.V. biedt een vriendelijke, enthousiaste en informele werksfeer met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Vind je plezier in het werk belangrijk en wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat resultaatgericht te werk gaat? Dan ontvangen wij jouw motivatie inclusief curriculum vitae graag op hr@meerbouwrotterdam.nl ter attentie van Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck. Meer informatie over Meerbouw Rotterdam B.V. kun je terugvinden op www.meerbouwrotterdam.nl.

Meer informatie
Wil je aanvullende informatie bekijk onze website of neem contact op met Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck op telefoonnummer 0104157681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.