Vacature: Verantwoordelijke planner (m/v)

Den Haag:  Moezel 17

Wie zijn wij
Wij zijn Meerbouw Rotterdam,  een jong en ambitieus bedrijf dat werkzaam is op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Onze organisatie heeft een heldere visie op de toekomst. Dat is waarom we werken vanuit onze pijlers Vastgoed Onderhoud, Systematisch Onderhoud, Projecten Traditioneel, Transformatie & Nieuwbouw en Duurzaam. Meerbouw Rotterdam kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. Wij staan voor duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door als team te werken met een Rotterdamse nuchterheid waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheid in de projecten en persoonlijke groei centraal staan.

Wat zoeken wij?
Door onze groei zijn wij op zoek naar een

Verantwoordelijke Planner locatie Den Haag 

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een leuk en enthousiast team en bent verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z bij de in opdracht gegeven mutatiewoningen. Je handelt als spin in het web met de juiste instelling en klantgerichtheid.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Coördineren van het uitzetten van meldingen naar onderhouds- en servicemedewerkers en/of onderaannemers
  • Bestellen materialen
  • Voorbereiden planningen onderhouds- en servicemedewerkers
  • De schakel tussen opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en vakmannen
  • Verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van melding tot en met facturatie
  • Overige voorkomende administratieve werkzaamheden

Wat verwachten wij van jou
Ben jij sterk in organiseren? Kun je zaken goed op orde houden en word je gelukkig van dynamiek, constructief denken en ben je praktisch ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en bent stressbestendig. Word/Excel en Outlook hebben geen geheimen voor je. Je bent minstens 36 uur per week  beschikbaar, nauwkeurig, leergierig, sociaal en beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding.  Heb je ook nog bouwkundig inzicht dan is dat een pré.

De juiste kandidaat kenmerkt zich door een dosis enthousiasme en de bereidheid om klaar te staan voor collega’s. Met elkaar werken we hard als team, maken we tijd voor een geintje en ontwikkelen wij als organisatie.  Daarnaast hebben we ook veel leuke verbindende gezellige momenten waaronder de vrijdagmiddagborrel.

Wat kun je van ons verwachten
Meerbouw Rotterdam B.V. biedt een vriendelijke, enthousiaste en informele werksfeer met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan extra spaarpotjes via het tijdspaarfonds). Vind je plezier in het werk belangrijk en wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat resultaatgericht te werk gaat? Bouw jij graag mee aan ons bedrijf via onze kernwaarden Samenwerken, Resultaatgericht, Innovatief en Verantwoordelijk en maak jij ons GROOS! Dan maken we graag snel kennis met je. Stuur jij jouw motivatie inclusief curriculum vitae graag op naar hr@meerbouwrotterdam.nl ter attentie van Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck. Maar bellen is sneller, 010-4157681.

Meer informatie
Wil je aanvullende informatie bekijk onze website of wil je snel schakelen bel met Martine Clements Sparreboom of Sanne Top op telefoonnummer 010-4157681.