Verduurzaming

Integraal ontwikkelend aannemer
Contact opnemenMeer informatie

Duurzaamheid 

Voor ons is duurzaamheid geen modewoord. Integendeel. Wij kijken met zorg naar de toekomst voor mens en milieu. Want de toekomst gaat veel verder dan een paar jaar. Duurzaam betekent voor ons niet alleen minder energieverbruik, maar vooral ook een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, onze werknemers en de huurders.

Duurzaamheidsprojecten zijn ons op het lijf geschreven. Op dit moment hebben wij twee duurzaamheidsconcepten succesvol uitgewerkt en aan de markt getoetst. Het gaat om de projecten Leister Igge en de gasloze woning.

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd in onder andere VCA**, Savantis en Fundeon

}

24/7 service

24 uur, 7 dagen per week beschikbaar voor noodgevallen

Maatschappelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met respect voor mens en milieu

i

Digitaal

Wij werken met digitale werkbonnen; beter voor het milieu en veel goedkoper!

Project Leister Igge Drachten:

Vanuit ons integrale, innovatieve concept wonnen wij in 2018 ‘de Gouden Kikker’ voor het project de Leister Igge in Opeinde. Ons ontwerp kwam voort uit een programma van eisen waarin tevens 20 jaar onderhoud en 20 jaar energieverbruik was opgenomen. De kwaliteit werd door ons geborgd.

Project gasloze woning:

In 2019 wonnen wij samen met twee collega contractaannemers de ‘Energie Challenge Groen & Gezond wonen’. Deze was uitgeschreven door Woonstad Rotterdam. Dat wij deze hebben gewonnen is vooral  omdat wij geen show maken, maar naar echte, concrete oplossingen zoeken en het realiseren. Meerbouw Rotterdam is immers Meer dan alleen Bouw.

Geen uitdaging is ons te gek

Bij Meerbouw Rotterdam zijn we vooral pragmatisch. We maken geen show. Wij bieden je concrete oplossingen om het resultaat te bereiken zoals jij die beoogt. Geen uitdaging is ons te gek.

Als specialist in veelzijdigheid is elke opdracht voor ons een uitdaging om te excelleren in onze dienstverlening. Wij werken altijd met vaste teams waarbij jij steeds één vast aanspreekpunt hebt. Dat maakt de communicatie wel zo gemakkelijk. We kunnen daardoor sneller schakelen om eventuele uitdagingen aan te pakken.

Koffie of thee?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!