Vacature: Servicedeskmedewerker (m/v) – Rotterdam

Wie zijn wij
Mag ik je even voorstellen. Wij zijn Meerbouw Rotterdam,  een jong en ambitieus bedrijf dat werkzaam is op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Onze organisatie heeft een heldere visie op de toekomst. Dat is waarom we werken vanuit onze expertteams Vastgoed, Projecten, Transformatie, Duurzaam en Planmatig/NEN. Meerbouw Rotterdam kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. Wij staan voor duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door als team te werken met een Rotterdamse nuchterheid waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheid in de projecten en persoonlijke groei centraal staan.

Wat zoeken wij?
Door onze groei zijn wij per direct op zoek naar een :

enthousiaste Servicedeskmedewerker met oog voor detail

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een leuk en enthousiast team en bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, bewoners en co-makers. Je handelt als spin in het web die met de juiste instelling en klantgerichtheid zorgt dat onze klanten, onderhouds- en servicemedewerkers snel en goed worden geholpen.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Coördineren van het uitzetten van meldingen naar onderhouds- en servicemedewerkers en/of onderaannemers
  • Onderhouden van contact met de klant over de voortgang van de melding
  • Planning onderhouds- en servicemedewerkers
  • Contact met opdrachtgevers en leveranciers
  • Verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van melding tot en met facturatie
  • Overige voorkomende administratieve werkzaamheden

Wat verwachten wij van jou
Je bent representatief en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Word/Excel en Outlook hebben geen geheimen voor je. Je bent fulltime beschikbaar, nauwkeurig, leergierig, sociaal en beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding waarbij bouwkundig inzicht een pré is.

De juiste kandidaat kenmerkt zich door een dosis enthousiasme en de bereidheid om klaar te staan voor collega’s. Hard werken waarbij stressbestendigheid een waardevolle eigenschap is en op z’n tijd een goede grap kenmerkt onze bedrijfscultuur.

Wij kun je van ons verwachten
Meerbouw Rotterdam B.V. biedt een vriendelijke, enthousiaste en informele werksfeer met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Vind je plezier in het werk belangrijk en wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat resultaatgericht te werk gaat? Dan ontvangen wij jouw motivatie inclusief curriculum vitae graag op hr@meerbouwrotterdam.nl ter attentie van Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck. Meer informatie over Meerbouw Rotterdam B.V. kun je terugvinden op www.meerbouwrotterdam.nl.

Meer informatie
Wil je aanvullende informatie bekijk onze website of neem contact op met Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck op telefoonnummer 0104157681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.