Vacature: Projectleider Projecten – Rotterdam

Wie zijn wij
Mag ik je even voorstellen. Wij zijn Meerbouw Rotterdam,  een jong en ambitieus bedrijf dat werkzaam is op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Onze organisatie heeft een heldere visie op de toekomst. Dat is waarom we werken vanuit onze expertteams Vastgoed, Projecten, Transformatie, Duurzaam en Planmatig/NEN. Meerbouw Rotterdam kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. Wij staan voor duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door als team te werken met een Rotterdamse nuchterheid waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheid in de projecten en persoonlijke groei centraal staan.

Wat zoeken wij?
Door onze groei zijn wij per direct op zoek naar een

Projectleider Projecten

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een leuk en enthousiast team waarbij je verantwoordelijk bent voor het behalen van de projectdoelstellingen door het plannen en evalueren van de activiteiten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het managen van de verwachtingen bij het hogere management, de projectbegeleiders en uitvoerders. Jij bent degene die alle ballen in de lucht houdt en in staat is een project goed te managen in alle facetten.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het zelfstandig uitvoeren van meerdere projecten in de utiliteits- en woningbouw, verbouwingen en renovatie
  • Verantwoordelijk voor de inzet van eigen personeel, onderaannemers en materieel op uw projecten.
  • Voeren van overleg met o.a. opdrachtgevers en directie, alsmede het geven van adviezen
  • Het verzorgen van de inkoop van uw projecten met ondersteuning van de werkvoorbereiding
  • Bewaken van planning, budget, kwaliteit en veiligheid

Wat verwachten wij van jou
Je bent degene die projectmanagement als geen ander beheerst. Je kent de klappen van de zweep en weet welke factoren een belangrijke rol spelen bij een optimale uitvoering van een project. Je bent fulltime beschikbaar en goed in het begeleiden van mensen en processen binnen gestelde planning en financiële middelen. De juiste kandidaat kenmerkt zich door 5 tot 8 jaar ervaring op HBO niveau, een dosis enthousiasme en gedreven om een project op alle vlakken optimaal te laten verlopen. Hard werken waarbij stressbestendigheid een waardevolle eigenschap is en op z’n tijd een goede grap kenmerken onze bedrijfscultuur.

Wij kun je van ons verwachten
Meerbouw Rotterdam B.V. biedt een vriendelijke, enthousiaste en informele werksfeer met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Vind je plezier in het werk belangrijk en wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat resultaatgericht te werk gaat? Dan ontvangen wij jouw motivatie inclusief curriculum vitae graag op hr@meerbouwrotterdam.nl ter attentie van Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck. Meer informatie over Meerbouw Rotterdam B.V. kun je terugvinden op www.meerbouwrotterdam.nl.

Meer informatie
Wil je aanvullende informatie bekijk onze website of neem contact op met Martine Clements Sparreboom of Joyce van Eyck op telefoonnummer 0104157681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.