Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemen met oog voor de maatschappij

Materiaalgebruik

Meerbouw Rotterdam B.V. bewijst dat groei en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hand in hand kunnen gaan. Een van de fundamenten van de organisatie is respect voor mens en milieu.

Afvalverwerking

Het scheiden van afval is een speerpunt van de organisatie. Vanzelfsprekend wordt papier, hout- en bouw- en -sloopafval separaat aangeboden.
De partner hergebruikt hierin meer dan 98% van het opgehaalde materiaal.

Veiligheid

De organisatie beschikt over een VCA** certificaat.

Met een VCA certificaat wordt aangetoond dat Meerbouw Rotterdam B.V. op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hiermee wordt voorkomen dat er diverse acties moeten worden ondernomen ter waarborg van de veiligheid, gezondheid en milieu, aangezien dit allemaal al van tevoren is geregeld.

Sponsoring

In 2015 worden diverse projecten gesponsord. Een deel van het sponsorgeld is geschonken aan The Heavenly Stars. Met een groep wielrenners en ondersteuners zullen in drie dagen de klassiekers Waalse Pijl, Luik-Bastenaken-Luik en de Amstel Gold Race gereden worden. Het verzamelde geld zal bestemd zijn voor KIKA. Verder worden diverse kleine organisaties en/of stichtingen door middel van eenmalige giften ondersteund.

In 2014 was Meerbouw Rotterdam B.V. verbonden aan Topsport for Life, welke als doel stelt mensen die aan een levensbedreigende ziekte leiden een draaglijker en aangenamer leven te geven. Topsport for Life bereikt dit door inzet van de sportieve helden van een ernstig zieke of zijn of haar directe naaste(n).

In 2013 was Meerbouw Rotterdam B.V. zakenvriend van KWF kankerbestrijding.

Benieuwd wat Meerbouw Rotterdam voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Menu