Certificering

De certificaten van Meerbouw Rotterdam

Door middel van certificering wordt getracht de huidige kwaliteit van de prestaties te waarborgen, maar daarnaast ook om de prestaties te verbeteren. Door deze certificeringen worden de risico’s goed in kaart gebracht, waardoor ze tevens zoveel als mogelijk beheersbaar worden gemaakt. Dit geldt ook voor de regelgeving op bijvoorbeeld het gebied van veiligheid.

VCA

Certificaat Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken voor Gezondheid. Klik hier voor meer informatie over VCA.

Savantis

Savantis is de schakel tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs. Sinds 2014 middels deze certificering ook voor de afbouw binnen Meerbouw Rotterdam B.V. een erkende leerweg gerealiseerd. op de website van Savantis vindt u meer informatie.

Volandis

Volandis is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Volandis vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Meerbouw Rotterdam B.V. is al sinds 2005 erkend leerbedrijf. Ga hier naar de website van Volandis.

ECABO

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economische/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ook voor de financieel / administratief student wordt er bij Meerbouw Rotterdam B.V. de ruimte geboden om stage te lopen. Meer informatie over dit register van erkende leerbedrijf is hier te vinden.

Benieuwd wat Meerbouw Rotterdam voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Menu