Diensten

Duurzaam
Kostenreductie
Flexibel
Gecertificeerd

Onderhoud

Meerbouw Rotterdam heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderhoud. Voor onze opdrachtgevers voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit. Wij plegen onderhoud voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: woningcoöperaties, beheerders, bedrijven en instellingen, investeerders, overheid en gemeente. Projecten van elke omvang kunnen wij vakkundig en efficiënt realiseren.

Onder onderhoud verstaan wij:
✓ Planmatig onderhoud
✓ Groot onderhoud
✓ Mutatieonderhoud
✓ Dagelijks onderhoud

Renovatie

Met jaren ervaring heeft Meerbouw Rotterdam op het vlak van renovatie een expertstatus opgebouwd. Onze organisatie richt zich op het realiseren van uiteenlopende renovatieprojecten in verschillende sectoren. Vanuit een zogenaamde fullservice benadering wordt zorg gedragen voor alle aspecten binnen een renovatieproject. Daarnaast stellen wij onze ervaring graag ter beschikking ten aanzien van concepten in duurzaamheid, levenscycluskosten en exploitatiekosten. Ook u zult erachter komen dat Meerbouw Rotterdam staat voor kwaliteit, zowel in aanpak als in eindresultaat.

Restauratie

Restauratiewerk vergt een gedegen kennis van oude bouwtechnieken en materialen. Wij leveren maatwerk door middel van het inzetten van gespecialiseerde vakmensen. Maatwerk binnen de zakelijke markt betekent ook: streven naar zo min mogelijk verstoring van bedrijfsprocessen. Met deskundigheid, gedrevenheid en vindingrijkheid voeren wij restauratiewerkzaamheden uit. Onze organisatie staat haar opdrachtgevers graag terzijde. Vraag naar de mogelijkheden omtrent restauratiewerkzaamheden en eventuele subsidiemogelijkheden.

Nieuwbouw

Nieuwbouw is een vak apart en vergt veel kennis. Meerbouw Rotterdam heeft door de jaren heen veel verschillende nieuwbouwprojecten mogen uitvoeren. Dit brengt veel kennis en ervaring met zich mee, daarom mogen wij ons nu een expert noemen op het gebied van nieuwbouw.
Wij leveren enkel nieuwbouw van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt uiteraard voor veel tevreden klanten. Benieuwd hoe we u kunnen helpen met een nieuwbouwproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat Meerbouw Rotterdam voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijven die u voor zijn gegaan

Projecten

Leister Igge, Opeinde

De Biezenhof, Halsteren

Obs De Plataan, Pernis

Hildegardis MAVO, Rotterdam

Brede school Lodijke, Bergen op Zoom

Kootsekade, Rotterdam

Talingstraat 170, Rotterdam

Menu